Recomandari de la clienti

 

Intalnirea cu psihologul a fost o ocazie importanta pentru mine ca mama, sotie si persoana. La intalnirile cu psihologul am invatat ca iertarea este practic vindecarea sufletului meu, am invatat sa devin o persoana mai buna, intr-un cuvant am invatat sa fac schimbarea mea ca om.Tot ce am invatat in terapia cu psihologul imi va fi benefic pentru a merge mai departe cu usurinta si a realiza tot ce mi-am propus pe toate planurile. De acum in viitor voi fi un om mai bun, mai ingaduitor, mai iertator, mai cald, mai intelept si nu voi mai trata totul cu o oarecare reticenta. Iar ca sotie ma voi stradui sa trec peste toate momentele de nemultumire fata de sotul meu, care este partenerul meu de viata si pe care il desconsideram uneori, inainte de a veni la psiholog. 

                                                                                                                                                                                                             ( Livia)

Intalnirile cu psihologul m-au ajutat foarte mult. Am invatat sa imi spun problemele si framantarile pe care le aveam, prin care am trecut, am invatat sa comunic asertiv cu cei din jur si totodata m-am ajutat pe mine sa imi inteleg frustrarile, repetitiile din viata mea, sa depasesc aceste situatii si sa gasesc resursele personale pentru a merge mai departe.

(Elena)

 

Despre psihologi aveam tot felul de idei in cap, inainte sa stau de vorba cu unul, ca doar persoanele cu o stare avansata de depresie ar putea avea nevoie si merge la psiholog. Dupa intalnirile cu dna psiholog Ciobanu, impresia mea s-a schimbat. Parcurgand mai multe sedinte, relatia intre mine si sotul meu s-a imbunatatit. In prezent sunt mai calma, mai intelegatoare atat cu sotul cat si cu copilul.Va multumesc pentru sprijin!

(Ana).

 

Mi-au facut foarte bine intalnirile cu doamna psiholog Ciobanu. M-au ajutat foarte mult aceste sedinte.In cadrul intalnirilor pe care le-am avut in cabinet, eu mi-am descarcat sufletul si am simtit ca nu rade nimeni de mine, despre ceea ce spun. Pe viitor daca voi mai avea nevoie cu siguranta tot aici ma voi intoarce!

(Viorel)

 

M-am simtit libera in discutii la sedintele de consiliere, mi-am deschis sufletul si am dezgropat lucruri de mult acoperite. Cred ca am inceput sa descopar lucruri noi despre mine si voi avea de reflectat mult timp de acum incolo, discutiile cu dna psiholog Ciobanu. Daca voi avea nevoie vreodata am sa revin negresit. Va multumesc pentru intelegere si toleranta.

(Gabriela)

 

La intalnirile cu doamna psiholog Ciobanu am simtit ca pot vorbi deschis cu o persoana, alta decat sora mea care ma poate intelege si ma pot deschide. De cand am avut sedintele de consiliere am invatat sa pot spune ce simt persoanelor din familie si sa le pot explica ce aveam pe suflet. Am fost o persoana mai inchisa si cu teama de a ma deschide chiar si sotului, acum ii spun mereu ce consider ca este corect dupa parerea mea si lucrurile merg in directia corecta. Cu doamna psiholog ma simt ca atunci cand vorbesc cu mama mea, pentru ca o simt aproape de gandurile mele.Va multumesc pentru tot!

(Elena)

 

Am venit la dna psiholog pentru ca am simtit ca trebuie sa vorbesc cu cineva, care sa ma inteleaga si sa nu ma judece, o persoana careia sa-i pot povesti cu incredere despre viata mea pe care o traiesc cu persoana iubita, despre acea persoana care imi umple viata de fericire, care ma face sa ma simt ca un copil apreciat. Am reusit sa ma inteleg, si totodata sa inteleg ce am de facut pentru viitor in relatia cu persoana iubita! Va multumesc ca nu m-ati judecat si criticat pentru deciziile pe care le-am luat!

(Claudia)

 

Faptul ca am reusit sa vin la psiholog, a fost pentru mine ca un nou inceput, o adevarata gura de oxigen. De ceva vreme doream sa schimb ceva in viata mea, insa nu aveam curajul necesar. Participarea la sedintele cu dna psiholog mi-au confirmat faptul ca ceea ce imi doream eu era un lucru absolut normal si ca in acest moment sunt pregatita sa fac in viata mea schimbarile pe care mi le-am propus.

(Vanesa)

 

Cu fiecare intalnire pe care am avut-o cu psihologul, am constatat ca ma simt mai linistita, am inteles cum stau de fapt lucrurile in viata mea. Sper sa pastrez aceasta liniste interioara pe care am capatat-o atat de greu pentru foarte mult timp.Va multumesc pentru asta!

(Oana)

 

Intalnirile cu psihologul pentru mine au insemnat mult, mi-am deschis mintea, am invatat sa am incredere in mine, sa fiu mai atenta cu mine.

(Claudia)

 

Daca la inceput am venit neincrezatoare la psiholog, dupa prima intalnire cand v-am cunoscut, abia asteptam sa revin la sedinte. Pe parcursul sedintelor v-am simtit ca o prietena  care nu este subiectiva, era acea prietena de care aveam nevoie. M-am simtit ascultata, inteleasa, valorizata, nejudecata, ,,mi-ati luat o piatra de pe inima ascultandu-ma”. Erau lucruri despre care cu greu as fi putut vorbi, care ma dureau si care erau bine ascunse in trecutul meu. La finalizarea sedintelor ma simt un alt om, un om echilibrat, inteles si liber sa iubeasca asa cum simte si cum doreste, fara ingradiri! Va multumesc!

(Ioana)

 

In urma intalnirilor cu psihologul, mi-am schimbat parerea despre vizita la psiholog. Discutiile libere cu dna psiholog, mi-au schimbat parerea despre mine. Sunt mai multumita sufleteste, mandra de ceea ce am acumulat si dornica de a merge mai departe cu hotarare. Sunt foarte fericita ca am inteles pe deplin puterea familiei in viata mea, si ii sunt foarte recunoscatoare doamnei psiholog pentru indrumarile si clarificarile oferite. Multumesc!

(Cristina)

 

Sincer mi-au schimbat foarte mult stilul de a gandi, sedintele de psihoterapie. Am invatat ca desi timpul este limitat mai poate suferi modificari. Si pentru mine ca persoana, ca om, am invatat ca trebuie sa ma gandesc la mine intai si apoi la cei din jur. Va multumesc pentru intelegere, doamna psiholog Ciobanu!

(Rebeca)

 

Faptul ca am reusit sa ajung la psiholog, pentru mine a fost o provocare. A insemnat un pas nou in a ma deschide sufleteste in fata doamnei psiholog. Chiar daca in primele sedinte nu aveam incredere in mine, pe parcursul sedintelor am invatat sa am incredere in mine si in doamna psiholog. Am invatat ca merit o noua sansa si ca viata este frumoasa asa cum este ea si cel mai important este ,,Sa ma iubesc pe mine”!

(Valentina)

 

Am venit la psiholog cu ,, inima stransa’’, dar dupa ce am avut prima intalnire cu doamna psiholog, am inteles ca am facut o alegere buna, venind la acest cabinet. Am reusit sa imi deschid sufletul, am invatat sa vorbesc deschis despre problemele mele, iar doamna psiholog a stiut sa ma asculte cum nici nu credeam. Ii multumesc ca a reusit sa ma ajute sa-mi deschid sufletul, facandu-ma sa ma simt mai usoara, sa-mi spun necazurile si bucuriile din viata mea. Doamna psiholog este un om minunat ce iti face o deosebita placere sa stai de vorba cu dansa. Imi pare rau ca nu am cunoscut-o mai demult.Va multumesc pentru ajutorul acordat!

(Ioana)

 

De mult imi doream sa merg la un psiholog dar nu aveam curaj. Odata ajunsa in cabinet, am inteles ca am facut o alegere foarte buna, mergand la doamna psiholog Ciobanu. Datorita sedintelor de consiliere am reusit sa inteleg unele aspecte din viata mea care ma macinau, sa privesc spre viitor cu alti ochi, sa am o alta parere despre viata si despre mine in primul rand, sa ma desprind de trecut. Ii multumesc doamnei psiholog pentru ca a reusit sa-mi redea increderea in mine, ca m-a ascultat si m-a inteles, fara sa ma judece pentru deciziile pe care le-am luat in diverse situatii din viata mea! Va multumesc din suflet!

(Mihaela)

 

Script logo
contact webmaster